1
2
3
4
1

Fuet
El fem amb carn magre de porc i panxeta i hi afegim sal, pebre i espècies.
L’embotim amb la tripa natural del porc. La seva curació és d’entre 25 i 30 dies.

2

Somalla
La fem amb carn magre de porc i panxeta i la condimentem amb sal, pebre i espècies.
L’embotim amb tripa natural de porc i la curació és d’entre 18 i 22 dies.

3

Llonganissa
Feta amb la carn extra del porc, condimentada amb sal, pebre negre i espècies i embotida amb la tripa natural del porc.
Té un temps de curació d’entre 40 i 60 dies.

4

Xoriç
El fem amb carn magre de porc, panxeta i papada. Es condimenta amb sal, pebre vermell (dolç o picant) i espècies.
S’emboteix amb tripa natural de porc i té una curació d’entre 25 i 30 dies.

Lot Salt de Sallent

El lot Salt de Sallent està format per una Llonganissa, un Fuet, un Xoriç i una Somalla.

31,00 

Estat: Només comandes per telèfon

Categoria:
  • Tots els productes són 100% artesans...
  • Et portarem el producte a domicili, la forma més còmode de comprar...
  • Podràs finalitzar la comanda mitjançant un pagament amb la teva targeta de crèdit o dèbit
  • El temps mitjà d’entrega de les comandes és inferior a 5 dies